Twitch Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Witam wszystkich na moim kolejnym warsztacie. Tym razem kompletnie inna kategoria... zawsze była pancerka a tutaj pojawił się samochód. Decyzja zakupu tego modelu była dla mnie prosta... mój brat miał kiedyś tytułową Hondę czwartej generacji a później piątej... poza tym na dzień dzisiejszy ciężko jest dostać ten model na polskim rynku więc walka na allegro była ostra. Z racji iż dzisiaj dopiero wziąłem się za Hanie to efekt z prac niewielki... większość części założona na sucho do zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judas Napisano 19 Czerwca 2013 Share Napisano 19 Czerwca 2013 Chętnie popatrzę na ten projekt. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2013 Mam pytanie czy ktoś się orientuje w jakich kolorach Prelude gen. 4 opuszczała fabrykę. Z tego co wiem to był to czarny, czerwony i ciemny zielony... może jeszcze jakieś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Lubie takie klasyki drogowe, chetnie bede obserwowal. Co do kolorow to na pewno byl jeszcze srebrny metalik, wydaje mi sie ze takze bialy ciemny niebieski metalik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2013 Witam wszystkich Po krótkiej przerwie i burzy mózgów z moim bratem podjęliśmy pewne decyzję... wymieniliśmy felgi na 18 calowe O.Z. RACING Super Turismo wykonane przez firmę FUJIMI, została zamówiona również lotka firmy TAMIYA nowy wydech od FUJIMI i kalke karbonowe firmy MODEL POINT która zostanie wykorzystana na maskę oraz lotkę. Na chwilę obecną pomalowałem już podwozie i najprawdopodobniej zostanie już tak jak jest (chyba że znowu wkradną się jakieś nowe pomysły) felgi na razie czekają na farbę bezbarwną satynową a kasta została przygotowana do podkładu i malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Felgi i tarcze z zaciskami - fajnie to wygląda. Powodzenia przy dalszej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kammel84 Napisano 5 Lipca 2013 Share Napisano 5 Lipca 2013 Znalazłem stronkę ze wszystkimi kolorami lakieru które wychodziły od czasów produkcji pierwszego modelu prelude mam nadzieje ze pomogłem i ze się jeszcze przyda....ogólnie co do modelu to fajnie że wybrałeś akurat ten model hondy http://www.preludepower.com/forums/showthread.php?t=333328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Te tarcze - super!. Ładnie wyglądają . Felga ciekawa. Można prosić jakąś fotke jak to razem z budą wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi