EasyPlayer Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 W jakim stopniu powyższe zdjęcia zgadzają się z poniżej przedstawionym modelem Dragona Pz IV, w skali 1:72, o numerze 7321? Oczywiście jest to wersja F1, niezgodność w oznaczeniach też jest oczywista. Na myśli raczej mam detale, które znane są wszystkim specjalistom od "czwórek". Mam w planie zająć się tym modelem, jak już kupię aero (właśnie w malowaniu rusków, w oparciu o te zdjęcia, dlatego chciałbym aby wszystko się zgadzało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EasyPlayer Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 Przepraszam bardzo nastąpiła pomyłka- wstawiłem zdjęcia czołgu z brygady treningowej. Na takim, to za dużo śladów eksploatacji bym nie zrobił. Dlatego teraz wstawiam już zdjęcia czołgu, na którym będę się być może wzorował. Czołg przechwycony i naprawiony przez członków armii czerwonej. Na pierwszym ze zdjęć brakuje mu KM-u, myślicie że zamontowali coś zastępczego, czy zostawili to tak jak jest? I ponawiam pytanie o zgodność modelu z egzemplarzem ze zdjęć. Jeszcze jedno- co to za dziura na wieży? Dziura od pocisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi