Kangurek Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Witam Chciałem wam zaprezentować mój czwarty z kolei sklejony model a zarazem pierwszy w którym nie spaprałem lakieru. Życzę miłego oglądania i proszę o wasze opinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiniOCP Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Hej. Lakier, rzeczywiście, prezentuje się okazale, ale mógłbyś wrzucić dokładniejsze zdjęcia. Całość bardzo fajnie się prezentuje. Następnym krokiem powinno być zadbanie o takie sprawy jak łączenia zbiorników, wymiana chromów. Teraz np. felgi wyglądają zabawkowo - mógłbyś jeszcze na tym etapie spróbować zapuścić na nie jakiegoś olejnego łosza. pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Czysty i ladnie sklejony ten ciagnik, lakier tez jest super, ale zapomniales o kilku detalach - nie pomalowales uszczelek w szybach, oslona przeciwko insektom tez jest nie pomalowana, o laczeniach na baku kolega Ci juz wspominal. Ogolnie super, ale pod wzgledem detali troche sie zapomniales. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kangurek Posted June 28, 2013 Author Share Posted June 28, 2013 Dzięki za cenne uwagi. Zbiorników chyba już nie dam rady poprawić no chyba że je całkiem poodrywam i zrobię alclada, się zobaczy. Uszczelki oczywiście poprawię srebrnym markerem. Co do komarochronów to mam pytanie, jaki kolor dać zielony transparent czy czarny smoke, dodam że jest tam dodatkowo do wstawienia osłona na przednią szybę sięgająca połowy okna. Proszę o podpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Mysle, ze czarny "smoke" bylby najlepszym rozwiazaniem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts