Kangurek Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Witam Chciałem wam zaprezentować mój czwarty z kolei sklejony model a zarazem pierwszy w którym nie spaprałem lakieru. Życzę miłego oglądania i proszę o wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Hej. Lakier, rzeczywiście, prezentuje się okazale, ale mógłbyś wrzucić dokładniejsze zdjęcia. Całość bardzo fajnie się prezentuje. Następnym krokiem powinno być zadbanie o takie sprawy jak łączenia zbiorników, wymiana chromów. Teraz np. felgi wyglądają zabawkowo - mógłbyś jeszcze na tym etapie spróbować zapuścić na nie jakiegoś olejnego łosza. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 Czysty i ladnie sklejony ten ciagnik, lakier tez jest super, ale zapomniales o kilku detalach - nie pomalowales uszczelek w szybach, oslona przeciwko insektom tez jest nie pomalowana, o laczeniach na baku kolega Ci juz wspominal. Ogolnie super, ale pod wzgledem detali troche sie zapomniales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kangurek Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2013 Dzięki za cenne uwagi. Zbiorników chyba już nie dam rady poprawić no chyba że je całkiem poodrywam i zrobię alclada, się zobaczy. Uszczelki oczywiście poprawię srebrnym markerem. Co do komarochronów to mam pytanie, jaki kolor dać zielony transparent czy czarny smoke, dodam że jest tam dodatkowo do wstawienia osłona na przednią szybę sięgająca połowy okna. Proszę o podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Mysle, ze czarny "smoke" bylby najlepszym rozwiazaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi