Stifler Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam W najblizszym czasie stane sie posiadaczem aerografu a co za tym idzie jestem ciekaw jakie farby sa najlepsze jakosciowo ktore mozna kupic w mniejszych pojemnosciach. Czytajac i przegladajac wiele relacji z prac modelarskich napotykam na rozne opinie, moze tutaj uda sie dostac odpowiedz ktore z tych farb modelarkich sa poprostu najlepsze, prosze o odpowiedz biorac pod uwage dysze aerografu 0,4 a tak przy okazji bedzie to malowanie modeli ciezarowek. Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Ilu modelarzy tyle opinii. Mi osobiście maluje się bardzo dobrze akrylowymi Tamiyami rozcieńczanymi alkoholem izopropylowym( można dostać na znanym portalu aukcyjnym). Kiedyś próbowałem malować Vallejo ale robiły mi się "gluty" w dyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Dla mnie Tamiya rozcieńczana mt.color leveling thinnerem. Bardzo dobrze kryją i nie miałem z nimi większych problemów. U mnie Tamiya wygrała z pactrami,humbrolami i vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stifler Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Widze narazie 2:0 dla Tamki, jezeli chodzi o malowanie pedzlem to akurat ta firme jako najlepsza takze wybralem takze dzieki za potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi