Teusz Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Witam! I ja przystępuje do walki z tym modelem. Kupiłem zestaw blaszek eduarda do modelu Tamiyi. Przy moich umiejętnościach w składaniu blaszek mam nadzieje ,że choć trochę uda mi się zaimplementować do modelu. Malowanie mam zamiar wykonać takie jakie widnieje na artboxie. Tyle zrobiłem. Może uda mi się go skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Elementy wnętrza przyklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malekith Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Jak to potem pomalujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Podkład-> Całość aerografem na biało -> reszta pędzelkiem retuszerskim w odpowiednie kolory. Gdzieś jeszcze jakiś wash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Sklei połówki zaszpachluj łączenia w środku i dopiero. Ja żałowałem że w swoim Zvezdowym Tygrysku tego nie zrobiłem i było widać szwy łączenia wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Sklei połówki zaszpachluj łączenia w środku i dopiero. Ja żałowałem że w swoim Zvezdowym Tygrysku tego nie zrobiłem i było widać szwy łączenia wieży. Dzięki za radę. Co prawdą podkład już nałożyłem ale to raczej nie stoi na przeszkodzie aby trochę poszpachlować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sever Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Myślę że sklepy modelarskie odnotowały ostatnio znaczny wzrost sprzedaży Zvezdowego Tygrysa Zaczynam aż sam żałować że u mnie w pudełku na zimmerit czeka późna wersja. No ale cóż chętnie popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2013 Wnętrze pomalowane, ubrudzone itp. Może trochę przesadziłem ale nie będę tu nic więcej wydziwiać bo i tak większości nie będzie widać (człowiek nie czuje kiedy rymuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sever Napisano 7 Sierpnia 2013 Share Napisano 7 Sierpnia 2013 Ładnie styrane to wnętrze jest technicznie, mi się podoba nie powiem. Ale chyba ciut za mocno, troche wygląda jakby sporo czasu spędził w wodzie albo był ładnych parę lat po wojnie ;) no ale skoro wieża i tak będzie zamknięta to ja bym tak zostawił bo przez właz nie będzie tak tego widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi