arkady Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Hej, stoi w Gdyni, w hangarze klubu Gryf. Podobno niedługo zostanie przeniesiony to Tczewa do Muzeum Wisły na dalszą renowację. Pstryknąłem kilka zdjęć - używajcie w/g potrzeb: galeria zdjęć tutaj. (podobno oryginalnie śruba napędowa miała 2 łopatki). Pozdrawiam A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Dzieki wielkie.Opty jest modelem ktory czeka mnie na pewno wiec fotki sie przydadza na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja też ostatnio zakupiłem - Oczywiście mówisz o Mirage? W końcu zbliża się 45 lecie rejsu dookoła świata:) W Sieci pojawiło się też trochę zdjęć wnętrza - ja właśnie zamierzam 'otworzyć' kajutę (w miarę skromnych możliwości). Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Coś mnie zastanowiło, trochę zdjęć Opty już widziałem, ale w tym materiale filmowym, około 50 sekundy po raz pierwszy pokazuje się 'bączek' - wielokrotnie wspominany w książce. Wiecie może, czy ta łódeczka tak zazwyczaj leżała na pokładzie? Dzięki, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi