mateusz19992000 Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Cześć chciałem się spytać jakich najlepiej użyć farb revela albo humbrola do pomalowania takiej podstawki jak tu http://forum.asg.koszalin.pl/viewtopic.php?f=19&t=638 chodzi mi o same podłoże bez trawy i krzaków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Tutaj raczej była użyta bejca lub coś podobnego i kładzione na surowe drewno, potem lakierowane. Nie wiem o co Ci chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Chodzi mi o podstawkę na której stoi model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 No i dostałeś odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Nie chodzi mi o tą drewnianą podstawkę tylko o tą leśną drogą na której stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 No to trzeba było napisać że pytasz jak wykonać teren. Masz na pewno palety kolorów, sam musisz dobrać. Tu nie ma jednolitego odcienia. Do tego dochodzą suche pastele i cieniowanie. Poszukaj u wujka google wpisując np. " jak wykonać ziemię na dioramie " wyskoczyło mi kilkadziesiąt tematów z różnych relacji, na pewno chociaż w połowie jest napisane jakich kolorów używano. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi