drabik Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Cześć! Mam pytanie: czy ktoś przećwiczył maskowanie oszklenia na zasadzie krawędzi maski z taśmy i wypełnieniem przestrzeni maskolem? Sprawdza się to? Przyznam, że przemawia przeze mnie lenistwo i zastanawiam się, czy można dać mu się porwać... Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2013 RAV - czyli co, malujesz kalkę i nakładasz? Bo chyba raczej nie odwrotnie... Farba na kalce nie pęka, czy kalkę kładziesz jeszcze z "mokrą" farbą? Hmmm... Trzeba będzie popróbować... Teraz maskuję owiewkę w Aircobrze, więc akcja z Maskolem raczej jest uzasadniona. Z w miarę cienkich pasków tamki układam krawędzie i "wewnętrzne" powierzchnie chciałbym właśnie Maskolem pociągnąć, żeby nie bawić się w docinanie kolejnych, większych kawałków taśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Hej.Zeby nie zakladac osobnego watku podczepiam sie z pytaniem o uzycie sido do przezroczystych elementow-kapiemy caly element czy tylko przyszczemy z aero sidem dla uzyskania polysku? A jesli kapiemy to czy maskowanie z tasmy tamki nie zerwie mi powloki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja kąpie całe el. w Future. Po 24 h nic się nie odrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi