erolo2000 Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam! Prezentuje mój pierwszy z wielu gotowych już moich modeli. Firma ESCI juz nie istniejaca - model kupiony kope lat temu , wtedy sklejony i poprawiony myślę zgodnie ze sztuką modelarską rok temu (pędzle) ....Liczę na wyrozumiałość (jestem tu nowy )... Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam Jak na bardzo stary model powiedzmy że dobrze.... Troszkę lepsze zdjęcia by sie przydały . Sprzęt saperski do pomalowania ........ Tłumik do rozwiercenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Sprzęt był pomalowany idealnie ,ale dawniej ...Teraz w sumie przyprószony to słabo widoczny - lepiej w realu.Co do tłumika to zastanawiałem się nad tym ,ale przy tej skali to nie lada wyzwanie więc porzuciłem pomysł (nie mam sprzętu to dodatkowy powód). Dodaje foto modelu przed zmianami z sprzed lat. Dzieciece czasyi wykonanie rownież ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 7 Września 2013 Autor Share Napisano 7 Września 2013 Witam!Prezentuje mój pierwszy z wielu gotowych już moich modeli. Firma ESCI juz nie istniejaca - model kupiony kope lat temu , wtedy sklejony i poprawiony myślę zgodnie ze sztuką modelarską rok temu (pędzle) ....Liczę na wyrozumiałość (jestem tu nowy )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi