Pomidor Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Wszyscy wrzucają warsztaty, to i ja sobie pozwolę i to od razu 5 na raz Wszystkie budowane z pudła, więc nie ma sensu wrzucać relacji z budowy, które już tutaj były. 1 i 2) Spitfire PRIA i PRXIX, oba Airfix 1:72 3) J-10, Trumpeter 1:72. Wzorem Spitona użyłem GreenStuff-u do uzupełnienia przejścia kadłub-skrzydło (zrobił się tam paskudny schodek). nie wiem czy tego nie pożałuję... :P 4) Bf-110E-3, Airfix 1:72 5) RAH-66, Italeri 1:72. Wersja z roku 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 Planów nie mam i nawet za bardzo nie szukałem. Mam co prawda obie części publikacji Militariów o Bf-110, ale nie bawiłem się w porównywanie przebiegów linii itepe. Co do samej wersji E-3 to jest to praktycznie biała plama na mapie. Wiadomo tylko, że nie miały działek i miały okno kamery. W ustaleniu położenia drzwiczek kamery posiłkowałem się fotką zdobycznego C-5. Ogólnie wszystko co dotyczy E-3 to tylko domysły. Mój akurat będzie pustynny, z fikcyjnym kodem fikcyjnej jednostki. Po prostu brak materiałów i dostępnych kalek. A 5 sztuk uzbierało się przez ost. 3m-ce. po prostu ciągle nie mogę zabrać się za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi