Barthass Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Cześć! Poszukuję szczegółowych zdjęć pojazdu saperskiego M1 ABV. Szczególnie interesuje mnie hydraulika trału wykopowego FWMP, przewody hydrauliczne i elektryczne urządzenia do oznaczania przejścia w polu minowym LMS, oraz przewody elektryczne wyrzutni ładunków wydłużonych MICLIC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Września 2013 Autor Share Napisano 23 Września 2013 Dzięki, dawno tam nie zaglądałem. Teraz już przynajmniej coś wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 1 Października 2013 Autor Share Napisano 1 Października 2013 Dzięki jeszcze raz, każdy film i zdjęcie są na wagę złota, bo jest bardzo materiału na temat tego wozu. Jeżeli chodzi o Panterę, to sprawdź te linki: http://www.primeportal.net/apc/russ/iraq_m1_panther2.htm http://www.primeportal.net/ce/jeff_derosa/panther_ii/ ( jak by nie patrzeć w sieci jest więcej zdjęć Pantery, której w służbie są chyba tylko 4 sztuki, niż M1 ABV, których wyprodukowano znacznie więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 24 Października 2013 Autor Share Napisano 24 Października 2013 Widziałem, ale niestety podziwiam gościa tylko za upór w dążeniu do celu, ale realnie patrząc słabo mu to wychodzi... Po długim szperaniu w sieci udało mi się znaleźć obszerny walkaround tego pojazdu, tak więc znalazłem w końcu odpowiedzi na wszystkie moje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 24 Października 2013 Autor Share Napisano 24 Października 2013 Taki był plan, ale nie wytrzymałem Ale mam nadzieję, że skończę Magacha przed ukazaniem się modelu Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi