erolo2000 Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Model dość udany - Miałem problem z gąsienicami co widać, liny niekompletne - pierwszy model nie z gumowymi gąsienicami , historyczny wykonany w 1999 roku , ale mimo to go wrzucam na forum . Podstawka niezwiązana z modelem - lekko lewituje(Na żywo lepiej się prezentuje) ..Krytyka w pełni zasłużona , może też komuś się spodoba i go kupi - jeszcze dostępny na allegro widziałem niedawno. Nietypowa skala . Pędzle. A tu cała moja trzódka - wszystko "Niemce" 41 sztuk jak na razie skala 1:72 i 1:76. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 fajna kolekcja, pokażesz każdego z osobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 9 Września 2013 Autor Share Napisano 9 Września 2013 Daję tu , żeby forum nie zaśmiecać , jak coś zdziałam dobrej jakości(wg. mnie amatora manufakturzysty) dorzucę na główny. To może hmmm : T 34 niemieckie, Panthera G zimowa Ardeny(marne foty) Dragon 1:72 ,Sturmgeschutz III D Fujimi 1:76 Rosja 1942 Konigtiger zimowy Ardeny Fujimi 1:76 , , Sd.Kfz. 222 AK Fujimi 1:76Sd.Kfz 251/7 Esci 1:72 Rosja 1942 , , i Bmw R 75 Fujimi 1:76 , oraz na dokladke Wespe i Pzk.pfw. III L przerobiony na J obydwa renomowanej firmy MATCHBOX 1:76 , KW 1 (z lekko wybrzuszonym ręcznie malowanym krzyżem) w barwach niem Może być? ... Fartuchy w t34 zrobiłem z okładki bloku rysunkowego, belki to zapałki, wiązka gałezi na P III J z cienkich gałązekbrzozy ..No i wiaderka z ramki po częściach tradycyjnie w Stug III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi