karambolis8 Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Witajcie. Zgromadziłem już wszystkie dodatki do modelu Bismarcka 1:350 ale ilość fototrawionek BIG EDA i brak doświadczenia w malowaniu okrętów skłaniają mnie ku zakupieniu jakiegoś prostego modelu dla treningu. Po przeglądzie oferty zdecydowałem się na polski akcent. ORP Burza 1:400 Mirage + fototrawionki. I tu pytanie. Czy te fototrawionki są jeszcze gdzieś dostępne? W znajomych mi sklepach nie znalazłem. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Patrzyłem za nimi kiedyś po sklepach. Obecnie chyba tylko na Allegro bywają te blaszki, a i to do Wichra - wg. mnie do Burzy pasują tak samo dobrze Tu link do obecnej aukcji: http://allegro.pl/orp-wicher-wz-39-blacha-fot-1-400-mirage-hobby-i3482580554.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Jeżeli jesteś zainteresowany, to posiadam blachy do Burzy wz.44 nr kat. 035 40066. Burzę też mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi