balcers Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Witam Volvo zostało ukończone więc wstawiam galerie, z mojej strony mogę tylko powiedzieć ze miło się go sklejało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Wyszedł ci pięknie !!! Chyba sobie kupie taki model bo jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Lakier pierwsza klasa, w ogóle super model, czysto sklejony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szerszendriver Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 jest zajebisty mógłbyś pomalować obramówkę atrapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Model bardzo ładnie się prezentuje, trochę uboga relacja warsztatowa, ale widać tu jednak kawał dobrej roboty. Mnie szczególnie zachwyca lakier na kabinie ...i tak jak napisał kolega powyżej, przydałaby się srebrna obwódka atrapy i znaczek firmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balcers Napisano 23 Września 2013 Autor Share Napisano 23 Września 2013 bardzo dziękuje za pozytywne komentarze ,co do tej srebrnej ramki wokół atrapy to próbowałem ją nałożyć ale jakaś ona była taka delikatna i zerwała mi się i nie udało mi się jej ponownie ładnie nałożyć więc jest bez a emblemat wydał mi się jakiś taki duży więc też z niego zrezygnowałem.Zostawiłem więc tak jak jest taki można powiedzieć shadowline i wydaje mi się ze przy tym kolorze model wygląda jakoś tak czyściej i bardziej elegancko,choć mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Faktycznie, teraz sobie przypominam Kalki zarówno tej obramówki jak i emblemat są rzeczywiście źle spasowane, chyba trochę za duże. Zjadłem przy tym sporo nerwów. Musiałem tam coś odcinać żyletką z tego co pamiętam i też ledwo ledwo w moim modelu to wykonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Balcers, model z gornej polki! Ja tez mialem klopoty ze spasowaniem tej kalki na grill, wiec tez dalem sobie spokoj (mozna tez kupic chromowane naklejki zamiast tych dennych kalek z Italeri). Powiem Ci, ze nawet dobrze, ze zostawiles tak jak jest, bo moim zdaniem wyglada swietnie. Duzy plus za lakier . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balcers Napisano 24 Września 2013 Autor Share Napisano 24 Września 2013 tomeka6 dzięki za pozytywny komentarz ,ale wydaje mi się ze do modelu z wyższej półki to mu jeszcze trochę brakuje,ponieważ brakuje mu przewodów i przerobienia ramy i wnętrza,ale myślę ze już przy następnym trucku raczej się już pobawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi