Pawel90 Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Witam! Po n-tym obejrzeniu już "polowania na Czerwony Październik" naszła mnie ochota na wykonanie szybkiego projektu, w którym zrobię model okrętu z uwielbianego przeze mnie filmu. Czekając na dojście modelu do mnie, zacząłem się zastanawiać nad kwestią wymiarów Czerwonego Października - wg fabuły miał być dłuższy o 12 i szerszy o 3 metry. w którym wg Was miejscu powinienem wtedy poszerzyć ten okręt? I jakie są ogólnie różnice typowego okrętu klasy Tajfun od tego filmowego Tajfuna? Prócz wymiarów, napędu którego nie będzie widać i tej.. hmm... "gruszy" (cóż to tak naprawde jest?) z tyłu okrętu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Ta grusza według mnie może ukrywać sonar. A co do różnic to ciężko będzie coś ustrugać. Nie ma projektu Października. Ja bym wymiary dostosował i dorobił widoczne na ujęciach elementy. Chyba też obejrzę w najbliższym czasie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi