Patryk2000 Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Mam taki problem robię model dragona 6303.I tam gdzie trzeba przyklejić element B18 X 4 zgubił mi się jeden chaczyk co robić ma ktoś jakąś propozycje ? http://www.mojehobby.pl/products/German-Sd.Kfz-182-King-Tiger-Henschel-Turret-with-Zimmerit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
war_men Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 pytaj na forum w giełdzie, to blaszaka fototrawiona może ktoś nie użył wszystkich lub wytnij laserem z plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdas Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Witaj Zawsze można wytrawić , jeśli ma się możliwość zeskanowania detalu , no i czy tylko jeden haczyk bo to średnio opłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Mam ten model w złomie, o którą część dokładnie chodzi? Zdjęcie mi podaj najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 24 Września 2013 Autor Share Napisano 24 Września 2013 Zdjęcia nie mogę podać, ponieważ mam problem z aparatem a jeżeli chodzi o część b18 a konkretnie 3 haczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Nie można po prostu wyciąć w polistyrenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 24 Września 2013 Autor Share Napisano 24 Września 2013 Nie można po prostu wyciąć w polistyrenie? No może być problem z dokładnym kształtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 30 Października 2013 Autor Share Napisano 30 Października 2013 Proszę o usunięcie wątku przez moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi