krzychu-onisk Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Wchodzę, przeglądam forum i widzę, że coś mi umknęło ostatnio! Projekt PW44! Tak się składa, że mam dwa modele, które będą przedstawiać powstańcze pojazdy, a do tego, jeden albo dwa kolejne w planie. Zobaczymy ile z tego uda mi się skończyć. Póki co mam inne projekty "nr 1", jednak założę warsztaty, a nóż może coś zrobię. Jednakże porządny kopniak przyjdzie dopiero z początkiem grudnia. Pierwszy model to odebrany akurat dziś Kubuś od Toro w 48. Przeróbki będą drobne, wręcz kosmetyczne. Malowanie szaro-szare (tak, znam spór o kolorystykę Kubusia, jednak nie da się jednoznacznie stwierdzić jaki był, więc pozwoliłem sobie wybrać sam). Więcej informacji wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Pięknie, a ja już się bałem że nie będzie żadnego Kubusia. Fajnie że taki warsztat wybrałeś, kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Witam. Zanim się przyłączę do projektu z Pudlem-Magdą i Starówką to na razie trochę poobserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Jakiego inboksa mozna poprosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel-Martola Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Pokibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Widzę go w czerwcu na Fieście 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Września 2013 Autor Share Napisano 26 Września 2013 Taki mam plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi