krzychu-onisk Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Wchodzę, przeglądam forum i widzę, że coś mi umknęło ostatnio! Projekt PW44! Tak się składa, że mam dwa modele, które będą przedstawiać powstańcze pojazdy, a do tego, jeden albo dwa kolejne w planie. Zobaczymy ile z tego uda mi się skończyć. Póki co mam inne projekty "nr 1", jednak założę warsztaty, a nóż może coś zrobię. Jednakże porządny kopniak przyjdzie dopiero z początkiem grudnia. Pierwszy model to odebrany akurat dziś Kubuś od Toro w 48. Przeróbki będą drobne, wręcz kosmetyczne. Malowanie szaro-szare (tak, znam spór o kolorystykę Kubusia, jednak nie da się jednoznacznie stwierdzić jaki był, więc pozwoliłem sobie wybrać sam). Więcej informacji wkrótce... Cytuj
gumowy01 Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Pięknie, a ja już się bałem że nie będzie żadnego Kubusia. Fajnie że taki warsztat wybrałeś, kibicuję Cytuj
templess Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Witam. Zanim się przyłączę do projektu z Pudlem-Magdą i Starówką to na razie trochę poobserwuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi