krzychu-onisk Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Z pierwszego wątku: Wchodzę, przeglądam forum i widzę, że coś mi umknęło ostatnio! Projekt PW44!Tak się składa, że mam dwa modele, które będą przedstawiać powstańcze pojazdy, a do tego, jeden albo dwa kolejne w planie. Zobaczymy ile z tego uda mi się skończyć. Póki co mam inne projekty "nr 1", jednak założę warsztaty, a nóż może coś zrobię. Jednakże porządny kopniak przyjdzie dopiero z początkiem grudnia. Drugi zaś model to Sd.Kfz. 251/1 D, konkretniej Starówka. Malowanie wiadome - dwukolorowe. Natomiast dodatki to kalki Toro i blasz Edka. Więcej wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Zasiadam i kibicuję zwłaszcza, że z tamki będę w tym projekcie robił model tego samego wozu ...ale to na przyszły rok temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Września 2013 Autor Share Napisano 23 Września 2013 Będzie ciekawie Tamki to mam plan w 48 Jasia zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Tego też widzę na Fieście 2. Termin na oba modele masz do 7 czerwca. Miejsce znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi