krzychu-onisk Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Z pierwszego wątku: Wchodzę, przeglądam forum i widzę, że coś mi umknęło ostatnio! Projekt PW44!Tak się składa, że mam dwa modele, które będą przedstawiać powstańcze pojazdy, a do tego, jeden albo dwa kolejne w planie. Zobaczymy ile z tego uda mi się skończyć. Póki co mam inne projekty "nr 1", jednak założę warsztaty, a nóż może coś zrobię. Jednakże porządny kopniak przyjdzie dopiero z początkiem grudnia. Drugi zaś model to Sd.Kfz. 251/1 D, konkretniej Starówka. Malowanie wiadome - dwukolorowe. Natomiast dodatki to kalki Toro i blasz Edka. Więcej wkrótce... Cytuj
Desaxe Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Zasiadam i kibicuję zwłaszcza, że z tamki będę w tym projekcie robił model tego samego wozu ...ale to na przyszły rok temat Cytuj
krzychu-onisk Napisano 23 Września 2013 Autor Napisano 23 Września 2013 Będzie ciekawie Tamki to mam plan w 48 Jasia zrobić Cytuj
Ostach Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Tego też widzę na Fieście 2. Termin na oba modele masz do 7 czerwca. Miejsce znasz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi