kadzior Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Witam wszystkich. Chciałem zaprezentować mój model który skończyłem jakiś czas temu. Ze zmian jakie zaszły to grill oraz tylna ściana wraz z ze zderzakiem. Zmieniły się z chromu na czarny kolor. Dlaczego to tak? Ponieważ chrom był zniszczony i niezbyt to wyglądało. Pomalowałem w kolor ale też szału nie było więc części kąpały się w krecie. Z wszystkich opcji właśnie ten czarny jeszcze jakoś wyglądał. Są też inne felgi, te w pudełku mi się nie podobały i stąd zmiana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz13 Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Malinka ;), felgi malowałeś czy były takie juz od początku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadzior Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 Fajnie że się podoba Felgi były w takim kolorze. W zestawie były inne, ale mi nie podchodziły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts