kadzior Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Witam wszystkich. Chciałem zaprezentować mój model który skończyłem jakiś czas temu. Ze zmian jakie zaszły to grill oraz tylna ściana wraz z ze zderzakiem. Zmieniły się z chromu na czarny kolor. Dlaczego to tak? Ponieważ chrom był zniszczony i niezbyt to wyglądało. Pomalowałem w kolor ale też szału nie było więc części kąpały się w krecie. Z wszystkich opcji właśnie ten czarny jeszcze jakoś wyglądał. Są też inne felgi, te w pudełku mi się nie podobały i stąd zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Malinka ;), felgi malowałeś czy były takie juz od początku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Października 2013 Autor Share Napisano 2 Października 2013 Fajnie że się podoba Felgi były w takim kolorze. W zestawie były inne, ale mi nie podchodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi