Misio13 Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Witam Chciałbym Wam przedstawić relację ze sklejania moje drugiego modelu, jest to Mercedes Actros 1854 V8.Narazie jestem zadowolony, poza tym że zepsułem skrętną oś, po prosu pękła. Zdjęcia: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Narazie jestem zadowolony, poza tym że zepsułem skrętną oś, po prosu pękła. Z tylną osią też jest coś nie tak lepiej popraw to puki jeszcze nie jest za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misio13 Napisano 28 Września 2013 Autor Share Napisano 28 Września 2013 Rama jest krzywa, ale oś jest wporządku, kręci się, ramy już niestety nie dam rady poprawić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Co to za kola na osi napedowej, dales tam super single czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiat126poznan Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Przeglądu nie przejdzie... XD Model ogólnie fajny, czekam na postępy i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi