Mateusz Z Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Witam, jako, że to pierwszy mój post na tym forum to chcę się przywitać ze wszystkimi. Niektórzy mogą kojarzyć mnie z PWM, gdzie wykonałem ten model na konkurs 18-(i kilka innych moich modeli w galeriach też tam jest). Dość gadania, czas na zdjęcia: I na szykującej się dioramce: Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 To był kilkanaście lat temu mój pierwszy porządny model jaki kupiłem w skali 1:35 - mam sentyment pomimo fabrycznych uproszczeń starej Tamki, jak np. odlane razem z błotnikami szmaty (zgroza) Przyzwoicie zrobiony prosto z pudła, rób kolejne i dawaj warsztaty na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Chyba pisałem o nim na PWMie, ale teraz mam pytanie: majstrujesz dioramę na jakiejś modelarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 Na razie nic przy nim nie robię. Trza dokończyć Drakena, a w międzyczasie pewnie jak zdejmę maskowanie to się załamie, Draken pójdzie do szafy i wrócę do dioramki A większość moich prac(dioramę też, model oprócz brudzingu robiłem w domu) majstruję na modelarni w Świdnickim MDK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi