ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 minidioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 Fajna, mi sie podoba (chociaż na ten rok mam dosyć zimy). Budynek w tle, to nie należy do dioramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2006 Nie, to pozostalosc po dioramce NORMANDIA dzieki, a czemu masz dosc zimy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 dzieki, a czemu masz dosc zimy ?? Bo jej niecierpię, jestem z ciepłolubnych gulusiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2006 hehehehehehehe cieplolubny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 ładny murek , śnieg jak dla mnie boski (sam nie umiem robić ) ale figurkom leniu patentowany to oczka chociaż po kropce ołówkiem mogłeś zrobić Ogólnie bdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Trzeba przyznać, że udała Ci sie dioramka tylko te oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2006 wiem wiem to moje pierwsze figurki a snieg zrobiony jest z sody oczyszczonej kladzionej na wikol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 bardzo ladnie tylko te zielone plamy na mundurze nie pasuja, ale to tylko moje zdanie bo na figurkach to ja sie nie znam. pozdrawiam wojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 5 Maja 2006 Autor Share Napisano 5 Maja 2006 takie malowanie mialy zrobie skan i wzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi