plastikk Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Jak piszczy w necie oraz na stronie Ukraińskiego Master Box'a już niedługo pojawi się nowy ,pierwszy właściwie Mark I w małej skali... http://www.mbltd.info/72002.htm http://www.mbltd.info/72001.htm Rendery wyglądają obiecująco...jest nawet ''kurniczek''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Nie wiem jak wymiarowo ale mark I z airfix wcale taki zły nie był wystarczyło tylko go poprzerabiać i gotowe niemniej cieszę się z tego że będzie nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Oby tanki wyglądały jak te prezentowane na stronie MB, oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 A czemu mają tak nie wyglądać? Zapoznaj się z innym ich produktami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 A czemu mają tak nie wyglądać? Zapoznaj się z innym ich produktami. Miałem okazję np. z ich Panzer I. Nie powala na kolana. Co innego figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Powiem tak, widziałem już takie cuda, że MB na pewni mnie nie zaskoczy, stawiam na miłe zaskoczenie. Myślę, że nie pozwolą sobie na kit, tym bardziej, że jest to 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 W zapowiedziach na stronie MB - Jedynka z Gazy i MK II. Oby tylko dotarły do form... http://www.mbltd.info/72004.htm http://www.mbltd.info/72005.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 Szkoda ze nie uwzglednili bardzie kwadratowego wyciecia na mechanizm naciagowy gesienicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoSklejania.pl Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 Od dzisiaj już w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Modele bardzo ładne i dokładne (już sobie odłożyłem dwa pod ladę ). Zestawy zawierają blaszkę z elementami jak na nw. zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2013 Obcyka kolega ramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Postaram się, ale to będą fotki z teflonu, a sesja odbędzie się na ladzie sklepowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Obcyka kolega ramki? Mówish i mash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2013 Gąski - cieniutko,cieniutko...taki Emhar z Airfixem. Ale sponsony - miodek.Lecem -zamawiam Facecika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Ja pod ladę schowałem oba modele, będą to moje pierwsze Marki w skali 1/72. Jutro sprawdzę jak pasują metalowe gąski do Marków IV od Petera (MT 72804) i pytanie, czy one różniły się od tych jakie miały Mk.I?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2013 Gąski raczej się nie różniły niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Mogli by się postarać bardziej, ale nie ma aż takiej tragedii: ===>> viewtopic.php?f=71&t=41024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 GUmowe nadlewki to porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 No co ty nie powiesz Dlatego użyję twoich gąsek, tych metalowych, chociaż wolałbym żywiczne, jak były pierwotnie. Nigdy nie robiłem w białym metalu, no... oskrobałem kilka figurynek, ale to żadna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 8 Lipca 2014 Autor Share Napisano 8 Lipca 2014 Podpinam bo o MB mowa: Austin Mk III/IV z wtryskarek się może pojawić. Puki co rendery tylko: http://scalemodels.ru/news/7722-novinki-Maste-Box--1-72-Austin-Mk-III--Mk-IV.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi