kondzior4 Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Witam kolegów forumowiczów Chciałbym zaprezentować wam moje ostatnie "dzieło" jakim jest dwuwieżowy 7TP. Jeśli chodzi o jego budowe to jak na polską firmę składał się całkiem nieźle.Malowałem go farbkami Pactra pędzlem oczywiście .Jak możecie to napiszcie nad czym powinienem jeszcze popracować żeby kolejne modele były lepsze. Z góry przepraszam za jakość zdjęć ale przez tą pogodzie ciężko zrobić dobre foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Bardzo fajne, ale przydało by im się trochę kurzu i brudu na gąsienice i układ jezdny. Poza tym spoko, może jeszcze tylko za mocny wash, ale to moje osobiste subiektywne odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Czy ktoś się wreszcie pokusi o zrobienie jakiś fajnych żywicznych wież do Vicków/7TP d.w. ,albo jakiejś blacharki do oklejenia tych klocków dookoła??. Modelik ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 30 Października 2013 Share Napisano 30 Października 2013 może jeszcze tylko za mocny wash,. Gdzie ty tam widzisz wash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 może jeszcze tylko za mocny wash,. Gdzie ty tam widzisz wash? Na modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi