Adrianowro Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Czołem Panowie jak się fachowo nazywają zabezpieczenia wokół pokładu ale nie formie relingów tylko takie przedłużenie burty, są chyba mocowane do pokładu za pomocą "podpórek" Nie wiem pod jaką nazwą szukać w google..... Doszedłem z burtą do pokładu i muszę ją przydłużyć ale do końca nie wiem jak wyglądają takie podpórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Października 2013 Super Moderator Share Napisano 28 Października 2013 A co to za Janosikowy projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdas Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Witaj To się nazywa falszburta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Października 2013 Autor Share Napisano 28 Października 2013 WitajTo się nazywa falszburta Podziękował postokroć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 albo nadburcie (bulwark) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 30 Października 2013 Share Napisano 30 Października 2013 ORP HARNAŚ ....super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 ORP HARNAŚ ....super Ale cosik po ostrym piciu... Przynajmniej jeśli chodzi o pokład... Pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 ORP HARNAŚ ....super Ale cosik po ostrym piciu... Przynajmniej jeśli chodzi o pokład... Pozdrowionka ZzB Bo to będzie mocno zużyty stateczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi