Raadko Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Witam, jak dotąd tylko przeglądałem to forum, w końcu postanowiłem pokazać coś swojego. Sytuacja ma przedstawiać przedwiośnie z roku 1945 gdzieś na Węgrzech. Szyld już poprawiłem, bo najprawdopodobniej jednak 'Ruha üzlet' pisze się osobno. Węgierska język trudna. Ciekaw jestem opinii, mam nadzieję na łagodny wymiar kary Na koniec 'tradycyjne' zdjęcie z zapałką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 A foty gdzie? założyłem okulary i nadal nie widzę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raadko Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Dziwne, posłałem wątek znajomym na fb i twierdzą, że widać wszystko. Ktoś jeszcze ma problem z zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Ja zdjęcia widzę, tylko mam pytanie. Czy faktycznie kolory dioramy są takie żywe, wręcz przesłodzone? Pytam, bo chyba powinien być wszędzie kurz (ściany budynków, ciała, postacie). Może to tylko kwestia ustawień aparatu przy wykonywaniu zdjęć? Wywal figurki cywili, będzie o niebo lepiej (no i tę zapałkę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raadko Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Wydaje mi się, że trochę mniej, robienie zdjęć nie jest moją mocną stroną. "Postacie, ciała" hm... jeśli ktoś widzi ciała na dioramce to znaczy, że jednak nie wszystko wyszło jak chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7e16858b3f3fd48.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c2ccec665ec011f0.html Ja tu widzę postacie z podstawkami, aby utrzymywały się w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raadko Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Ruha üzlet = sklep odzieżowy. Chciałem manekiny na wystawie zrobić, chyba niezbyt wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 A to inna bajka To może tej stojącej postaci daj między nogi (bez głupich skojarzeń) jakiś kij, żeby wyglądało to na manekina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi