sotter Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Takie mam pytanko. Nie mogę się odpędzić od koncepcji budowy jakiegoś torpedowca w 350, ale żeby był pod banderą Nipponu. Ze zdatnych modeli jest jedynie austrowęgierski Elster od WMM - torpedowiec typu Sperber. Ten zaś jest niezwykle podobny do wodowanego w tej samej stoczni chińskiego Fulonga, który po wojnie chińsko-japońskiej trafił do Japonii jako Fukuryu. O tak wyglądał: No i teraz sedno problemu. Czy znajdzie się jakiś szpec, który dysponuje jakimiś planami Sperber'a i tego małego japońskiego "chińczyka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Października 2013 Super Moderator Share Napisano 31 Października 2013 Żeby nie było, że bez odzewu - szukałem ale nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 :/ dzięki za podjęcie próby. Ja wczoraj pogrzebałem w necie ale wiele nie znalazłem. Jest natomiast relacja z przeróbki Elstera na rosyjski torpedowiec z epoki. Póki co Elster niedostępny w sklepie WMM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi