smk111 Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Witam, chciałbym się wam pochwalić moim pierwszym ukończonym modelem jakim jest B17 Memphis Belle, wiem że nie zrobiłem tego profesjonalnie, ale jak na pierwszy raz myślę że nie jest najgorzej, zapraszam do komentowania i zwracania uwag. Jeszcze na koniec troszkę się wstrzymałem ze wszystkimi farbami bo zabrakło funduszy, wziąłem najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 skoro to tylko miniaturki to mało widać z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 skoro to tylko miniaturki to mało widać z tego Potwierdzam weź dodaj lepsze zdjęcia, co najmniej większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi