jonnym Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Witam.Jak w temacie, pierwszy od chyba dwudziestu lat moj model FW 190 z zestawu Dragona.Nie jest to prosty model ale z pomocą dobrych ludzi ktorzy mnie pokierowali ukonczyłem go (podziekowania dla Kuby). Model wykonałem z pudła bez zadnych bayerów, jedynie dodane sa pasy Edka i kalki print Scale z malowaniem z norwegii JG5 Karl Heinz Koch. Malowanie mało znane i dlatego go wybrałem. Na początek fotki jak to wyglada, jak tylko odzyskam aparat zrobie szczegóły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Ładnie pomalowany, fajne kolorki Napiąłbym jeszcze nieco mocniej linkę antenową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Bardzo ładny. Pięknie pomalowany. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 10 Listopada 2013 Autor Share Napisano 10 Listopada 2013 Dzieki wszystkima za komentarze. Jezeli chodzi o linke anteny to juz bardziej sie napiąsc jej nie da.to klej przy oszkleniu ja tak ułozył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi