erolo2000 Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 2 dywizja pancerna - Kursk 1943...dorobionych 7 części (wiaderko, sluchawki radioperatora i 5 tyczek do podtrzymywania plandeki ..W sumie 166 cz w modelu. Malowanie pędzle . Urealnienie skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 podoba mi się wzór kamuflażu. Należało by trochę pobijać przedział bojowy i armatę. na jednej skrzyneczce w środku masz jamę skurczowa powało by zastosować jakiś filtr i ogólnie porobić jakieś zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Dokładnie! Zgodzę się z przedmówcą. Brak na nim washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Listopada 2013 Autor Share Napisano 26 Listopada 2013 Zacieki są choć mało i wash (pin wash) też - widać go choćby na nitach - model lekko przykurzyłem po tym zabiegu lato kurz na trasie przejazdu ....Fakt trzeba będzie zalać to wgłębionko w skrzyneczce i poobijać lekko przedział bojowy w środku...Jak to ktoś kiedys powiedział - model nigdy nie jest skończony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2014 wiem, wiem Odgrzewane kotlety jak to ktoś powiedział ,ale tło zmieniłem - eksperymentuje ...trochę model poprawiłem..co teraz sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi