Gulbin Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 Witam serdecznie, dostałem na imieniny od żony zestaw dragona 6406 Tiger I, model nie posiada zimmeritu a przeczytałem na forum że wszystkie Tygrysy późnej serii takowy posiadały. Stąd moja prośba o pomoc w dobraniu najodpowiedniejszego zimmeritu do tego zestawu. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 Zrób samemu z masy modelarskiej, lub kup gotowca z firmy ATAK, bo inne opcje są raczej nie godne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 Zobacz tutaj - http://www.mojehobby.pl/products/German-Pz.Kpfw-VI-Tiger-I-Ausf-E-Late-production-3-in-1.html - na dolnej części strony są dodatki. Jest też zimmerit, na pewno znajdziesz taki, który będzie pasował Np. ten ? http://www.mojehobby.pl/products/Tiger-P-Zimmerit-DRA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 A tak przy okazji, czy ktoś z was miał w rekach ten nowy zimmerit Tamiya ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Własnie sam się zastanawiam, cóż to za wyrób Cena dość atrakcyjna, ale teraz pytanie jaka jakośc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 własnie kopiłem zaraz będę montował na KT najbardziej przypomina to naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 własnie kopiłem zaraz będę montował na KT najbardziej przypomina to naklejki Mnie interesuje faktura, czy jest wyrazista, czy taka lipna jak w fototrawionym Eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 wyraźnie czuć ją pod palcem ciężko to porównać z eduardem są na pewno całość jest cieszą od fotografowanego ale wydaje mi się że jest wyraźniejsza, na pewno całkiem fajnie się nakłada wycinasz wzdłuż Lini odklejasz od papierka i przyklejasz do modelu jak naklejkę można w razie potrzeby odkleić i skorygować tam gdzie są jakieś wypustki n mocowania błotników dociska się skalpelem i to tyle jutro wstawię fotkę ale jak wyrazista jest ta faktura to będę wiedział po malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Ok, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi