lechu Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 Witam. Dziś ukończyłem kolejny model.Jest to MIG-19/SeniangF6 firmy plastyk w malowaniu pakistańskim.Malowany pędzlem farbami pactry.Ogólnie miło mi się go dłubało. Przepraszam za jakość. Uploaded with ImageShack.us http://img401.imageshack.us/img401/369/0g3z.jpg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 Ale klapy nie rozkładaly sie krokodylowo .To nie A-4 lub A-10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechu Napisano 29 Listopada 2013 Autor Share Napisano 29 Listopada 2013 Oj.Musiałem spojrzeć nie na to zdjęcie.Poprawie to jak będę miał trochę czasu.Tak w ogóle to miał on tam klapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Tu nie ma co przepraszać za słabą jakość zdjęć, tylko wstawić nowe, bo na tych kompletnie nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechu Napisano 29 Listopada 2013 Autor Share Napisano 29 Listopada 2013 Aparatem na kliszę to będzie trudno,a pożyczyć nie mam od kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi