Sacrebleu Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Witam,na prośbę Szadoł Lisa, chciałbym przedstawić Państwu mój model Zeldy, skala 1:35 Academy wykonany jakieś 2 latat temu. Model wykonany praktycznie z pudła, dodałem kilka detali na "pokładzie", w czasie robienia fotek poodklejały się gąski, w tej chwili ładnie leżą na kołach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo1986 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 ładny, ale mogłeś troszke gąski zapuścić, żeby wyglądały troszke naturalniej, podoba mi sie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Pikny panie, pikny jest (a mi współczesne sięnie podobają;) ) ... na prawde fajny... ładne zabrudzenia ale gąski faktycznie mogłeś pozapuszczać lepiej.. ale to taka kosmetyka lekka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 dzieki ZELDA jest poprostu ale z tymi gaskami to maja racje troszke "kurzu" nie zaszkodzi ale ogolnie to jest extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts