Sacrebleu Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam,na prośbę Szadoł Lisa, chciałbym przedstawić Państwu mój model Zeldy, skala 1:35 Academy wykonany jakieś 2 latat temu. Model wykonany praktycznie z pudła, dodałem kilka detali na "pokładzie", w czasie robienia fotek poodklejały się gąski, w tej chwili ładnie leżą na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 ładny, ale mogłeś troszke gąski zapuścić, żeby wyglądały troszke naturalniej, podoba mi sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Pikny panie, pikny jest (a mi współczesne sięnie podobają;) ) ... na prawde fajny... ładne zabrudzenia ale gąski faktycznie mogłeś pozapuszczać lepiej.. ale to taka kosmetyka lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 dzieki ZELDA jest poprostu ale z tymi gaskami to maja racje troszke "kurzu" nie zaszkodzi ale ogolnie to jest extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi