hardy1987 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Witam Dłubię sobie ostatnio takiego Spita model ma docelowo przedstawiać maszynę amerykańskiego asa 185 dywizjonu sergeanta Claudea Weavera. A oto zdjęcia tego co udało mi się do tej pory zrobić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 No to git. Spitfajerów nigdy za dużo. Tym bardziej, że w rzadkim malowaniu. Jak ze składalnością tego cuda było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2013 No to git. Spitfajerów nigdy za dużo. Tym bardziej, że w rzadkim malowaniu. Jak ze składalnością tego cuda było? Moim zdaniem składalność dość dobra, a porównójąc np. do IŁ-10 tego producenta to wręcz rewelacyjna Kurde dopiero na zdjęciach zauważyłem że nie wkleiłem wnęk podwozia głównego nie pozostaje więc nic innego jak wykonać go w konfiguracji po awaryjnym lądowaniu tak jak na fotografii archiwalnej, ale babol na dzień dobry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 dopiero na zdjęciach zauważyłem że nie wkleiłem wnęk podwozia głównego Sklejałeś z zamkniętymi oczami? Jak nie zamierzasz rozklejać to maluj, w oczy rzucać się tak bardzo nie będzie. Mam dwie sztuki i jeden też będzie zapewne maltańczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 dopiero na zdjęciach zauważyłem że nie wkleiłem wnęk podwozia głównego nie pozostaje więc nic innego jak wykonać go w konfiguracji po awaryjnym lądowaniu A może lepiej w locie? I na ładnej podstawce? tak właśnie robię Mustanga III właśnie a po nim Messera 109 i kolejnego mojego Spita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2013 dopiero na zdjęciach zauważyłem że nie wkleiłem wnęk podwozia głównego Sklejałeś z zamkniętymi oczami? Jak nie zamierzasz rozklejać to maluj, w oczy rzucać się tak bardzo nie będzie. Mam dwie sztuki i jeden też będzie zapewne maltańczyk. tak jakby:) nad ranem oczy same już się zamykają dopiero na zdjęciach zauważyłem że nie wkleiłem wnęk podwozia głównego nie pozostaje więc nic innego jak wykonać go w konfiguracji po awaryjnym lądowaniu A może lepiej w locie? I na ładnej podstawce? tak właśnie robię Mustanga III właśnie a po nim Messera 109 i kolejnego mojego Spita zdecydowałem że jakoś przeboleję ten brak wnęk i spit będzie w konfiguracji przedstartowej. Zamówiłem do niego działka z RB i nową owiewkę także chwilowo spit trafił do poczekalni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi