veco16 Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Cześć wszystkim Skleiłem model samolotu i został mi klej na modelu.Jest jakiś rozpuszczalnik do kleju czy mam po prostu to pomalować??I jeszcze jedno czy trzeba najpierw zrobić model matowy przed malowaniem czy malować normalnie?Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Cześć wszystkim Skleiłem model samolotu i został mi klej na modelu.Jest jakiś rozpuszczalnik do kleju czy mam po prostu to pomalować??I jeszcze jedno czy trzeba najpierw zrobić model matowy przed malowaniem czy malować normalnie?Z góry dzięki. Moja koncepcja była by żeby to wyszlifowac i cały model na nowo pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 szczerze?? poczekać aż wyschnie i zeszlifować albo zdrapać nożykiem... a propo 2nd pytania... malujżesz normalnie bo mat to dodatkowa warstwa farby... matem strzel na końcu a w 1/72 po 4-5 warstwach farby nanoszonych pędzlem szczegóły ci się niektóre zgubią... nie maluj kleju bo se sknocisz model.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi