dawid9712 Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2013 Pokryłem washem. To jeszcze nie końcowy efekt bo łatwo go poprawić. Można go zmyć wodą nawet teraz, gdy jest zaschnięty. Wystarczy potrzeć np. patyczkiem higienicznym mokrym. No więc wstępnie pierwszy wash w moim życiu wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Poprawiłem ten wash. To już raczej końcowy efekt.. No mam nadzieję, że następnym razem lepiej mi pójdzie chociaż mi się wydaje że nie jest źle. Na poniższym zdjęciu zauważyłem na błotniku taką kropkę po lewej stronie. Już jej nie ma. Takie porównanie Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Większych fotek wstawić się nie udało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2013 Zedytowałem. U mnie wyświetlały się normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 22 Grudnia 2013 Share Napisano 22 Grudnia 2013 No i od razu lepiej. Wstawianie fotek o rozmiarze 4000 px jest nie na miejscu. Silnik forum sam je przeskaluje do 1024 px ale zanim to nastąpi jest to trochę uciążliwe dla niektórych użytkowników. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2013 Dodałem liny holownicze i to przy lampach - sorki, nie wiem jak to nazwać ale zabierałem się do tego kilka razy bo zgubił mi się ten element i musiałem dorabiać z drutu. Za każdym razem słabo to wyglądało a teraz chyba nie najgorzej. Na zdjęciach gdzie na błotniku są zapasowe segmenty gąsienic widać pod nimi coś mokrego. To jest wash, którym przetarłem liny. Tutaj chyba trochę za brudno. Wyczyścić to trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2013 viewtopic.php?f=68&t=41294 Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi