ZIO BY NAITT Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Model ten otrzymałem już rozpoczęty , a właściwie zdewastowany , dlatego wnętrze kabiny jest szare ... Silnik Hispano to już moje lepiactwo , być może trochę zbyt mocno go urzygałem , ale tak mi się podoba ... Jak wszystkie moje modele , ten również otrzyma szachownice , no ale nie wybiegajmy zbytnio w przyszłość PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 silniczek bardzo fajny.to część zestawu?? czy kolega jakoś skombinował ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 25 Września 2007 Autor Share Napisano 25 Września 2007 Silnik to w 100% części z zestawu , w zasadzie składa się z tylu elementów że mógłby być sprzedawany jako samodzielny zestaw . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Czy ten Bristol B2 Fighter to samolot z pierwszej wojny światowej?Bo jakoś go nie kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 29 Września 2007 Autor Share Napisano 29 Września 2007 Czy ten Bristol B2 Fighter to samolot z pierwszej wojny światowej?Bo jakoś go nie kojarze. Tak , to maszyna z Wielkiej Wojny , dodam że jedna z najbardziej udanych w swojej klasie ( jeśli nie najlepsza ) . http://pl.wikipedia.org/wiki/Bristol_F.2B_Fighter PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 4 Października 2007 Autor Share Napisano 4 Października 2007 Brisfita z HS polepię najwcześniej za 10 lat - polepiłem dolny płat z kadłubem i podwoziem i mam już serdecznie dość ... Górny płat wraz z zastrzałami : Kolor płótna w rzeczywistości nie jest tak żółty - w rzeczywistości jest bardziej blady . Śmigło : PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi