kabatmix Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Witam w kolejnym warsztacie.Tym razem Spitfire od Airfixa. Model będzie budowany prosto z pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Jakie malowanie planujesz i jakimi farbami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 bardzo fajna wypraska - nie mam nic przeciwko poza grubymi liniami podziału, koledzy zasugerowali mi aby nie robić łosza po malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2013 Malowanie będzie pudełkowe farbami od Pactry. Kokpit gotowy, zmieniłem tylko szybkę celownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 13 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2013 Dodałem kilka kabelków oraz pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2013 Witam Walczę dalej Przejście skrzydło-kadłub obejdzie się prawie bez szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Spit dostał camo Niestety taśma maskująca zebrała swoje żniwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2014 Spit dostał sido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi