hardy1987 Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2013 Witam Coś tam się wczoraj zrobiło troszkę go podmalowałem żeby nie wyglądał jak z fabryki , myślę że tak już zostanie. Przy okazji już myślałem że po klejeniu w święta bo pękła mi dysza w Ultrze,nie wiem jak to się stało a gdzie ja teraz we wro dostałbym nową jeszcze w okresie świątecznym a przesyłka doszłaby po świętach. Tymczasem potrzeba matką wynalazku, wziąłem imadełko ścisnąłęm żeby zniwelować pęknięcie i o dziwo działa nie pluje farbą i nie bulgocze. Nie polecam nikomu tej metody tylko dla zdeterminowanych A po nocach w ramach odpoczynku od Me takie cuś sobie dłubię: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Ta szczelna z przodu ma być? Ogólnie idziesz jak burza i malowanie przychodzi Ci łatwo czego zazdroszczę bom nie idzie jak kurtyzanie - żeby nie powiedzieć dziwc€ w deszcz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2013 Tam będę wstawiał metalowe działko także narazie tego nie przyklejam, bo pózniej mógłby być problem z wpasowaniem go do komory. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzed69 Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 O fajniutki Mesiek z lufą w dziobie . Ja ulepiłem podobny tylko, że w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2013 No i naprawdę super ci wyszedł gratuluję tylko dziób w złym kolorze jak się okazuje, ja też na początku chciałem tak pomalować ale szybko zostałem uświadomiony że rlm 02. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzed69 Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Cos takiego znalazłem chyba troszkę za późno. Nie będę przemalowywał. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2013 Witam Jednak zdjęcia na białym tle wychodzą lepiej, dlatego wrzucę jeszcze parę fotek: Mam nadzieję że teraz lepiej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2013 Witam Relacja z budowy jaskółki zostaje na jakiś czas wstrzymana powodem jest kotka mela która miała dzisiaj okazję bliżej zapoznać się z modelem :-| efekt: 1:0 dla kota. W związku z tym muszę ochłonąć i zająć się czymś innym. słowem prze........ jak w ruskim czołgu :x A oto sprawczyni całego zamieszania w swojej nowej kuwecie Pozdrawiam i życzę wszystkim Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 Wyrazy współczucia....coś te zwierzaki ostatnio rozrabiają mocno...wsadż jej tam grochu do tego pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 Witam Udało mi się zdobyć aparat, także wrzucam zdjęcia z postępów prac nad me. Jak widać kółko mu po drodze wylatało Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Jak widać kółko mu po drodze wylatało Pozdr grunt, by mu zamek z działka nie wylatał jak z pawlakowego Mausera piękna maszynka, kończ Waść i dawaj galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Melduję że Schwalbe skończona , jutro wstawię galerię co by po nocach zdjęć nie robić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrezkamotu Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Kiedyś Tamiya miała ale razem z Me 262 i tam dyszel był tu masz zestaw ale raczej mało lotniskowyhttp://www.mojehobby.pl/products/Kettenkrad.html W tym zestawie również JEST ten dyszel holowniczy :-) Wypraska z Kettenkradem i dyszlem jest ta sama, co w zestawie z Me 262A-2a TAMIYA :-) poza tym pięknie wykonałeś tego "kanoneschwalbe:-) Przy okazji chciałem się przywitać, jako, że to mój pierwszy raz na tym forum - mam na imię Sławek, modelarstwem redukcyjnym zajmuję się praktycznie od małego :-) moje szczególne zainteresowania to maszyny Luftwaffe, a także "bronie odwetowe" V1 i V2. Będę się starał udzielać tu od czasu do czasu i wymieniać doświadczenie z Szanownym Gronem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi