abir24 Napisano 11 Grudnia 2013 Share Napisano 11 Grudnia 2013 Witam Wszystkich Pojawiła się chwilka wolnego czasu wiec postaram się umilić go sobie i pozostałym. Na warsztat trafił Japoński okręt podwodny, samego modelu nie pokazuje bo można popatrzeć na zawartość pudełka w sieci ale jeśli ktoś chce to bardzo proszę.No może troszeczkę opisze. Hangar i kiosk przezroczysty jak i samoloty, 4 ładne met. torpedy, troszkę blaszek+szablon i płaska załoga Uzupełnione to coś będzie Edkiem i działka z Alliance. Fotki za pare godz. czyli jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 11 Grudnia 2013 Share Napisano 11 Grudnia 2013 Te okręty zawsze budziły moją ciekawość .... za temacik i czekamy na foto pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 11 Grudnia 2013 Super Moderator Share Napisano 11 Grudnia 2013 Kiosk przezroczysty zostanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 12 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2013 Kiosk przezroczysty zostanie ? Hangar w 95% pozostaje bez zmian/przezroczysty/ reszta malowana. Przepraszam ale dzis fotek nie będzie, prawie cały dzień poświeciłem na uzbrojenie zwłaszcza na działka p.lot miały być wymienione z Allianca ale pozostały Tamiyowskie. Yamato zostaje bez uszczerbku a nawet zyskuje samoloty. Do hangaru będą wsadzone te z Yamato. Tak bez fotografowania wyprasek mogę powiedzieć,że model jest bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 12 Grudnia 2013 Super Moderator Share Napisano 12 Grudnia 2013 Tak bez fotografowania wyprasek mogę powiedzieć,że model jest bardzo ładny. A z fotografowaniem wyprasek stanie się jeszcze ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi