enten Napisano 14 Grudnia 2013 Share Napisano 14 Grudnia 2013 Witajcie, model to Zvezda 1:35 plus dodatki we własnych zakresie. Model sprzed kilku lat. Zmęczyłem go sam a malowanie to dzieło Łukasza Orczyca-Musiałka za co jeszcze raz mu pięknie dziękuję. model: gotowy: Przepraszam za niską jakość zdjęć. Za jakiś czas to się polepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 14 Grudnia 2013 Share Napisano 14 Grudnia 2013 Witaj! A co ze składalnością? Przyznam, że nie spotkałem się z tym zestawem Zvezdy, czyżby to stara Italerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 14 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2013 składalność specyficzna. Porównałbym do Italerki - faktycznie. Wydaje mi się, że nie jest to jednak produkt italerki a ich własny. Jak wszystkie modele tego producenta to produkt wyjściowy ;) Gąski bodajże Maquette. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi