tony16v Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Witam. Ostatnio robiłem Scanie dla brata. Chciał skleic swoj pierwszy model lecz nie szlo mu i oddal mi go bym mu skończył. Skleił silnik i rame - i tego juz nie ruszalem jedynie malowalem silnik. Popełniłem przy reszcie kilka błędów ale kiedyśnapewno wyjdzie mi idealnie. Będę próbować dalej. Polecam oglądanie i doradzanie mi tematu z klejenia mojej Scani w warsztacie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tony16v Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 Pokusiłem się dziś z rana na pomalowanie uszczelek. Może bez szału ale nie jest tak źle chyba i jeszcze jedno ładniejsze zdjęcie silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mradams33333 Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Ogólnie to mi się podoba , fajnie że jest czysto sklejony.Ja zobaczyłem pomazany błotnik na ostatnim zdjęciu, no i w ogóle to co często się pojawia jakaś farba tam gdzie chyba ma jej nie być .Dla mnie fajna kolorystyka silnika:) .Uszczelki też wyglądają dobrze jak na robienie ich z wklejoną szybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Nawet ładny. Na następny raz postaraj się o jednolite tło do zdjęć.bo o ile jeszcze na tle choinki ujdzie, to już na tle telewizora, lapttopa czy z mlekiem w tle to nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tony16v Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 a bo robilem fotki na szybko. nastepnym razem bedzie lepiej. a z tymi kolorami tam gdzie nie powinno ich byc to wiem. niestety reka czasami plata mi figle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tony16v Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2014 a co powiecie na polozony lakier na modelu? dobrze wyglada? bo dopiero sie ucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JayPay Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Mi to wygląda na czysty plastik. A silniczek chyba u siebie tak pomaluję. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi