Konrado215 Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Witam ! Przedstawiam Wam model Panzer I A z gazetki Wrzesień 1939 - sklejało się go bardzo przyjemnie, praca nad nim dostarczyła mi sporo frajdy. Trzeba uważać na kalkomanie, są bardzo delikatne.. Minusem jest dość kruchy plastik. Poza tym rewelacja. Z góry przepraszam za jakość zdjęć.. Oto on: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper4008 Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Prawdę mówiąc ja zniszczyłem prawie całą kalkomanie , ale jedna ocalała i jest GIT! Co do Twojego modelu to antenka też była by na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Z góry przyjmuję przeprosiny za jakość zdjęć, bo faktycznie mało na nich widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 Wszystko cacy ale cyferki namalował pijany czołgista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi