Gość Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Jak w temacie, potrzebuję szybkie info. Kolor Gunship Grey (ciemny szary mat). Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Tamiya w puszkach schnie momentalnie pare minut i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Hmmm, a w spray'u? Dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Puszka to jest spray...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Puszka to jest spray...... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 ja bym odczekal 15-20 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 U mnie to raz dwa Odczekałem 15 min i już było suchutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi