axel1st Napisano 6 Marca 2014 Autor Share Napisano 6 Marca 2014 Planuję iść raczej w suche klimaty, bez ton mokrego błota itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 Jak już wspominałem, przy brudzeniu zamierzam pójść w "suche' klimaty. Najpierw warstwa "dust effect' od AK rozcierana na powierzchniach płaskich, na pionowych zrobiłem delikatne zacieki. Następnie różnego koloru pigmenty. Plamy to olejny abteilung 502. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Znakomicie wyszło takie brudzenie, podziwiam i mam nadzieję, że na Locuście przynajmniej po części mi tak ładnie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi